Alysha op het NK-sprong

Afgelopen zondag om 17.10 uur sprong Alysha het bondskampioenschap sprong; daar stond je mooi maar even op het NK. Ik ben enorm trots op jou Alysha, echt gaaf hoever jij het geschopt hebt in je eerste jaar 3e divisie!!
Samen gingen we gisteren een uurtje eerder weg van ons kamp en vertrokken we naar Dordrecht. Allebei redelijk moe tijdens de autorit, maar eenmaal in Dordrecht aangekomen kwamen de kriebels zowel bij jou als bij mij snel opzetten. Wat een professionele en officiële wedstrijd was dit! Tijdens de opmars liep jij samen met alle turnsters per toestel de wedstrijdvloer op en bij sprong aangekomen werden jullie 1 voor 1 voorgesteld aan het publiek.
Het inturnen hadden we daarvoor al gedaan, dus we konden daarna meteen beginnen. Als vijfde deelnemer mocht jij van start gaan en liet jij twee prachtige sprongen zien. Een ietwat scheve landing tijdens je overslag 1/1 draai en een klein stapje bij de landing van je half in-heel uit waren de enige grote zichtbare minpunten. Helaas werd je overslag 1/1 draai (ook na ons protest) afgewaardeerd door de jury en schoot de bronzen medaille aan jouw neus voorbij. Wij weten echter wel beter en hebben het bewijs op film staan. Verder ben je voor ons sowieso een kampioen! Dankjewel dat ik er gister met jou mocht staan Alysha. Nu op naar de volgende toestelkampioenschappen in juni en naar weer een niveautje hoger volgend seizoen.

0 Comentarios