Uitslag pré-instap wedstrijd

Vandaag was de wedstrijd voor de pré-instappertjes. Zij turnden hun eerste wedstrijd in Driel. Hieronder staan de uitslagen.

Anouk, Rosalie, Willemijn en Marit mochten op 28 maart hun eerste wedstrijd turnen in Driel. Helaas was Willemijn deze dag ziek en kon ze niet meedoen. Toen de wedstrijd begon, mocht Marit beginnen op vloer en dat was best wel spannend. Door de zenuwen vergat ze haar oefening even tussendoor, maar met een kleine aanwijzing lukte het haar de oefening af te maken. Op naar sprong waar de meisjes mooie sprongen lieten zien en dat zien we ook terug in de cijfers die ze hebben gekregen van de jury. Op brug lieten Anouk, Rosalie en Marit een paar mooie elementen zien, aan het geheel moeten we nog even verder werken. Dat ze ondertussen op dreef waren was wel duidelijk toen Rosalie haar opzwaai voor de buikdraai liet zien: ze gooide zo hard op dat ze een dubbele buikdraai maakte en  vervolgens met een ‘rolletje borstwaardsom’ nog op de brug kon blijven. Wat een geluk! Marit turnde sterk op brug en liet een mooie oefening zien. Anouk turnde ook netjes, maar hield bij de hoekhang aan het einde van de oefening de benen wat hoog en niet lang genoeg aan. Daardoor mis je wat punten.
Op naar balk, het laatste onderdeel van de wedstrijd. Anouk, Rosalie en Marit hebben het voor elkaar gekregen: op hun eerste echte wedstrijd zijn ze op de balk blijven staan! Zelfs geen val bij de rol voorover, ook niet bij Anouk die dat toch nog wel spannend vond.
Met deze eerste wedstrijdervaring kunnen de meiden volgend jaar aan hun wedstrijdseizoen beginnen. We weten nu goed waar we nog aan moeten werken en wat al goed gaat. Rosali is uiteindelijk 7e geworden, Anouk 12e en Marit 13e.

Uitslag D1

Zaterdag 28 mei was het dan zo ver, Joy haar eerste officiële wedstrijd.

En ze had er zin in, ondanks dat ze het toch ook wel erg spannend vond. Na een warming-up en de opmars was het dan tijd voor haar eerste toestel sprong. Ze liet een goede eerste sprong zien. De tweede sprong deed ze haar benen een beetje krom. De spanning was er toen een beetje af. Bij brug liet ze een hele mooie oefening zien, waarbij ze haar benen netjes recht hield. Toen kwam balk, wat toch wel erg spannend was. Ophurken ging de eerste keer mis, maar de tweede keer zat ze er mooi op. Na een goede balk oefening was het de beurt aan vloer. En wat verbaasde ze mij daar met een hele nette en rustige oefening. Joy werd uiteindelijk 10e. Je hebt het super gedaan voor je eerste wedstrijdje!
Uitslag D2

0 Comentarios