Uitslag eerste plaatsingswedstrijd 5e divisie

Weer 5 medailles voor Elistha

Zondag was een drukke dag, de wedstrijd in de 5e divisie werd door Elistha georganiseerd en daardoor waren er van 's morgens vroeg tot laat in de middag veel vrijwilligers bezig om alles in goede banen te leiden, allemaal bedankt! Elistha viel weer goed in de prijzen. De volledige uitslag staat HIER.

de Elistha-deelneemsters van wedstrijd 1 en 2
In de eerste wedstrijdronde waren de instappers aan de beurt. Isabelle liet in de training al zien dat zij de oefeningen goed beheerst. Heel fijn dat je het nu ook hebt kunnen laten zien, en met een gouden medaille als resultaat! Wauw Sabine wat ben je op sprong vooruit gegaan, en een mooie zilveren medaille voor jou. Laura en Audry deden het met een 4e en 6e plaats ook uitstekend. Nu nog een koprol in de oefening Laura, gaat helemaal goed komen! Audry turnde een hele mooie mat oefening. Ook op de andere toestellen liet zij haar netheid zien.
Bij de Pupillen1 turnde Bo met de beste brugoefening naar de 5e plaats. Bo is sinds de start van dit seizoen ook sterk vooruit gegaan, leuk om dat in de wedstrijd ook terug te zien. Sofie behaalde een 7de plaats door stabiel te turnen  (wat is je brug in de afgelopen weken vooruit gegaan!) en Mila met een goede balkoefening (zonder vallen) de 8e plaats. Nabila (wat fijn dat de borstwaartsom er weer in zit!), Dannieke (door de zenuwen haar balkoefening even kwijt, maar pakte de draad weer goed op),  Esmee (jammer van de vallen op balk) werden 11e, 12e en 15e en Marit zat het tegen op sprong, ze werd 26e. Knap Marit hoe je gewoon door bent gegaan! Je hebt je hoofd niet laten hangen door dit voorval.
Goud voor Isabelle en zilver voor Sabine

Tijdens de tweede wedstrijd kleurt de wedstrijdvloer paars als alleen meisjes van Elistha inturnen
Bij de Jeugd2 werd Dewi 2e. Ze had de beste brugoefening en op balk een handstand die meetelde, en een steeds hoger wordende salto op vloer. Sarah K. had een goede balkoefening en je vloeroefening was prachtig, dit was goed voor brons. Myrthe stond net naast het podium op een 4e plaats, ook zij turnde een nieuwe vloeroefening. Romee turnde stabiel naar de 6e plaats met arabier-flikflak in de vloeroefening!

Zilver voor Dewi en brons voor Sarah K.

de Deeelneemsters voor Elistha in wedstrijd  3 en 4
Bij de Pupillen2 was er weer een gouden medaille, deze keer voor Lynn door op 3 toestellen de beste score neer te zetten. Wat had je de zenuwen goed onder controle. Lieke werd met een goede balkscore 13e, wauw Lieke, zonder vallen.
Bij jeugd1 werd Yara met een goede brugoefening 5e nu sprong verder verbeteren, wie weet is de volgende keer een podiumplaats haalbaar. Sarah W. eindigde als 12e. Ze turnde een goede wedstrijd, jammer van het vergeten onderdeel op balk. Op sprong liet je ook twee goede overslagen zien.
Goud voor Lynn

0 Comentarios