Regiofinale 3e divisie

Zaterdag was de regiofinale in de 3e divisie. Voor Elistha nam Suzanne deel bij de senioren. In de voorrondes stond ze twee keer verrassend op het podium. Ze is gepromoveerd vanuit de 4e divisie en haar oefeningen hebben geen hoge moeilijkheidsgraad, maar ze turnt wel heel netjes. In de voorrondes kwam ze hierdoor nog ver, maar in de finale was het niveau erg hoog.
De wedstrijd van zaterdag: Vloer ging goed: score 11.550 en ook op sprong leverde ze een prima prestatie (Score 11.100). Brug is qua eisen een uitdaging, maar de opzwaai was hoog genoeg. Ook de losom ging goed, eigenlijk iets te goed waardoor ze bij de kip daarna met de voeten de grond raakte, resultaat 9.500. Toen kwam balk, vaak een goed toestel voor Suzanne, maar door een zware wiebel telde de sprongcombinatie niet, en een val na pirouette koste teveel punten (Score 8.850).
Het resulteerde in een 19e plaats in totaal, en daarmee helaas geen plaatsing voor de districtsfinale of de halve finale voor het NK. Toch een goede prestatie met maar 5 uur trainen in de week in een gewone gymzaal. De volledige uitslag staat HIER

0 Comentarios