Wedstrijdverslag 3e PW 3e div

Wederom Zilver voor Jolijn
en
twee plekken voor districtsfinale


Verslagje van Stefanie:
Jolijn turnde wederom weer een goede wedstrijd. Je begon goed op sprong, waar je voor het eerst half-in heel-uit sprong en een nette 12.0 scoorde! Op brug turnde je zoals altijd een super oefening met hoge opzwaaien en behaalde hier een 1e plek. Op balk turnde je een bijna perfecte oefening en ook hier was de 1e score voor jou! Een super wedstrijd geturnd, een tweede plek behaald en door naar de districtsfinale, super Jolijn!

Femke begon haar wedstrijd op vloer. De vloer is hier altijd behoorlijk vervelend, waardoor je je oefening niet kon turnen zoals je die wilde. Toch turnde je een goede oefening met een van de hoogste D-scores! Op brug turnde je een super nette oefening, wat resulteerde in een 9.0 voor de uitvoering en hiermee werd je  2e op dit onderdeel, heel knap Femke! Helaas had je op balk iets minder geluk, anders was je 5e geweest en dit had je echt verdiend!

In de laatste wedstrijd zat Anna. Je begon op brug, waar je niet je allerbeste oefening turnde. Dit werd door de jury helaas wel heel streng beoordeeld. Ook jij had last van de harde vloer, waardoor je je oefening een beetje moest aanpassen. Ondanks dat had je nog steeds een D-score van 4.1, een van de hoogste van de wedstrijd! Op sprong liet je zoals altijd een nette half-in heel-uit zien en werd hiermee 5e op dit toestel. Omdat je de vorige twee wedstrijden al goede resultaten had laten zien, ben je in je eerste jaar als senior door naar de districtsfinale, super knap Anna!

De volledige uitslag van alle turnsters vind je hier.

Verslagje van Daphne:
Volgt zo snel mogelijk


0 Comentarios