Wedstrijdverslag 2e PW 4e divisie

BRONS VOOR MARIT


(verslagje Daphne nu bijgevoegd)

Verslagje van Jeanne:

In de tweede wedstrijd waren Louise en Selina aan zet. Op sprong liet Selina voor het eerst een mooie half in- half uit zien. Hier zien we de positieve invloed van de springgroep terug. Een mooie 3e score op dit onderdeel voor jou. Voor Louise is dit niet haar beste toestel. Dit wisten we vooraf al, en ook dat jij deze score zou compenseren met jouw oefening op brug. En dat heb je zeker waargemaakt. Want met een mooie 3e score op dit toestel heb je jezelf mooi op de kaart gezet. Ook Selina turnde op dit onderdeel een strakke oefening. Hierbij laat jij zien dat ondanks jij niet alle eisen haalt, netheid altijd voorop staat. Hier volgde jij Louise strak op met een 4e score. Op balk moesten jullie allebei de balk een keer verlaten. Zonde dames! Ook op vloer een nette oefening zoals we van jullie gewend zijn. Nog even aan jullie balkoefening werken en dan zie ik jullie zo doorstromen naar de districstfinale! De volledige uitslag vind je hier 

In de vierde wedstrijd turnden de junioren. Dit is zo’n leeftijdscategorie dat er allemaal gekke dingen kunnen gebeuren. Zo spande Audry toch wel echt de kroon… Een val met arabier-flikflak-salto (hoe dan??), en losgeschoten leertje op brug, maar dan toch ineens wel een salto-af zonder tussenzwaai weten te turnen (die ze nog nooit gedaan had). Een wedstrijd met pieken en dalen zullen we maar zeggen… Tayte liet zien dat ze, ondanks dat ze het jonkie binnen deze leeftijdscategorie is, goed mee kan komen en veel progressie heeft laten zien. Zo turnde jij de mooiste overslag die ik ooit bij jou gezien heb en ook op brug turnde jij heel knap 2 kippen. Op balk moest jij echter wel 2 volle punten inleveren vanwege jouw afsprong. Jammer dat jij je niet over dit punt heen hebt kunnen zetten. De komende weken gaan we hier hard aan werken, het is zonde dat dit jou in de weg staat Tayte! En toen Lizzy, die nog/weer?/nog steeds? kampte met een enkelblessure. Ondanks die blessure heb jij een goede wedstrijd gedraaid Lizzy! Een 4e score op sprong en zelfs een 2e score op brug hebben jou aardig op weg geholpen naar die podiumplek. Helaas heb jij punten laten liggen op het gebied van netheid. Hier gaan we de komende weken nog even hard aan werken, want die medaille is binnen handbereik! De volledige uitslag vind je hier




Verslagje van Daphne (bijgewerkt 14-2-2020)
De dag begon vroeg in Nijmegen met de pupillen 2. Dianne turnde een plaatje van een vloeroefening en stond met radslag op balk. Ze behaalde de 10e plaats. Sophie had de hoogste score op brug en een fantastische balkoefening en behaalde de 8e plaats. Vika kon haar zenuwen op balk niet zo goed in bedwang houden maar wist zich op de andere toestellen (vooral sprong, 3e plaats) weer te compenseren, zij behaalde de 16e plaats.

Daarna waren de senioren aan de beurt. Emma behaalde de 1e score op vloer en turnde verder een prima wedstrijd. De 6e plaats heb je verdiend. Fenna had niet echt een goede balk-dag, maar liet wel een hele mooie sprong zien. Zij behaalde de 15e plaats.

In wedstrijd 3 turnden de instappers. Aivy-Jolie turnde een stabiele wedstrijd, met hele nette oefeningen. De 1e plaats op sprong en de 2e plaats op vloer waren voor jou. In totaal behaalde je de 6e plaats. Mare turnde zoals nooit tevoren en liet echt hele mooie oefeningen zien (zonder val van balk). Een mooie 2e plaats op brug en een 4e plaats op vloer voor jou. In totaal werd je 8e.




In wedstrijd 4 was het de beurt aan de pupillen 1. In deze mega categorie wist Robin zich goed staande te houden door niet van de balk te vallen en een 2e plaats op brug werd jij in totaal 6e. Jenna had wat pech op vloer maar liet daar wel voor het eerst een boogje zien. Ze werd in totaal 23e.

In de laatste wedstrijd turnden Anouk en Marit bij de jeugd 1. Ze hebben allebei een hele goede wedstrijd geturnd. Marit nam revanche op balk en bleef staan met de radslag. Ook was de 1e brugscore en de 2e vloerscore voor jou. Een bronzen medaille was het resultaat. Anouk behaalde de 2e plaats op brug en de derde plaats op balk en werd in totaal 5e.
wedstrijd 1 vind je hier
wedstrijd 2 senioren vind je hier
wedstrijd 3 instap vind je hier
wedstrijd 4 pupil 1 vind je hier
wedstrijd 5 jeugd 1 vind je hier

0 Comentarios