Wedstrijdverslag clubteams zondag 10 november




Afgelopen zondag was het vroeg dag voor de instappers en pupillen 1 D1. Om half 9 begon de wedstrijd in Nijverdal. Heel spannend want voor Mare en Aivy-Jolie was het hun eerste echte wedstrijd. Helaas was Jenna ziek en moesten ze het met z’n drieën doen. Mare heeft vandaag laten zien hoe hard ze gewerkt heeft en liet hele nette oefeningen zien (mét rechte benen en gestrekte tenen). Vooral sprong is echt heel erg vooruit gegaan! Robin turnde een vloeroefening met 2 nieuwe series: arabier flikflak en overslag en had hele mooie hoge zwaaien op brug. Aivy-Jolie liet zien dat ze een goede all-round turnster is en behaalde een individuele 3e plek. Helaas waren er net teveel vallen voor een podiumplek en moesten de meiden genoegen nemen met een 4e plaats. De volledige uitslag van dit team staat hier.

In de tweede wedstrijd was het supplement D team aan de beurt. Wederom een team van 3 meiden (waarbij er dus geen oefening weggestreept mag worden). Emma turnde een plaatje van een balkoefening (1e plaats) zonder wiebels mét een arabier die lukte en een hele goede vloer. Femke liet een fantastische half in heel uit zien op sprong en ook op brug een mooie doorgeturnde oefening (af en toe even letten op rechte knieen mag best ;)). Fenna had iets meer pech vandaag. Door een spectaculaire val van balk en het strijden in je brugoefening was het wel een hele gezellige wedstrijd (we moeten positief blijven hè). Wel pakte je mooi de 4e score op sprong en haalde je de eisen op vloer. Een 6e plaats was voor deze meiden. De volledige uitslag staat hier.

Op baan 2 in de 3e en laatste wedstrijd was het team van supplement E, bestaande uit Jolijn, Tayte en Audry aan de beurt, alle drie deze meiden turnden vorig seizoen nog een niveau lager. Jolijn heeft een fantastische wedstrijd geturnd en dat is te zien in jouw scores. Op elk toestel ben je in de top 3 geëindigd en je bent 1e over-all, heel erg goed gedaan Jolijn! Audry en Tayte kwamen helaas net wat te kort om goed mee te komen. Onnodige vallen van balk en series op vloer die maar nét lukken zijn altijd jammer. Nu hard trainen voor de eerste plaatsingswedstrijden en zorgen dat jullie er dan helemaal klaar voor zijn! Dit team eindigde op de 8e plaats. De volledige uitslag staat hier.

Het wedstrijdverslag van jeugd1 D2 wordt zo snel mogelijk aangevuld. De volledige uitslag van D2 staat hier.

0 Comentarios