Wedstrijdverslag Clubteams 3 november

BRONS VOOR ELISTHA



Verslagje van Nicole:
Afgelopen zaterdag was daar weer de eerste wedstrijd van het seizoen!. Een weekje eerder dan aanvankelijk gepland. Het was de laatste 2 weken flink doorwerken en eigenlijk kwam de wedstrijd net nog een week te vroeg. 

De turnsters begonnen sterk op sprong. Op brug lieten de dames zien dat zij aan de top van het klassement konden meedraaien. Het derde toestel was balk. Oei, dat ging niet goed… Wiebels, vallen, verkeerde richtingen etc. Hier lieten we veel punten liggen en ook waren de oefeningen minder goed dan in de training. Vloer volgde, ook hier ging het niet vlekkeloos. De juiste richting aanhouden bleek moeilijk en de zenuwen speelden zeker mee. 
Een medaille zat er naar mijn idee niet meer in. We hadden immers veel punten laten liggen op balk en vloer. Tot mijn grote verbazing werd het team van Elistha derde! Ik dacht meteen, nummer 4 zal ons wel op de hakken zitten… Toen ik zojuist de uitslagen bekeek bleek dit ook zo te zijn. Wij scoorden 158.800 en nummer 4 en 5 scoorden beiden 158.750. Super leuk dat wij een medaille mochten meenemen en vooral een goed leermoment richting de eerste individuele wedstrijd over 2 weken. De volledige uitslag vind je HIER.

Wist je dat? 
  • Alle vier de punten van Nikki meetelden in het eindresultaat? 
  • Sophie het hoogste punt op brug scoorde met een 14.250 
  • Dianne een super goede wedstrijddag had? Ze scoorde een 5de punt op sprong en een 4de punt op vloer 
  • Noortje straalde op vloer maar zaterdag nog wat te kort kwam, maar het over twee weken zeker beter gaat doen! 
  • Robin haar eerste officiële wedstrijd turnde en ook nog het tweede punt van de wedstrijd scoorde op brug! 
  • Jeslin op de wedstrijd een betere sprong liet zien dan op de training! 
  • Bovenstaande belangrijk is maar het belangrijkste is dat wij met een hele leuke groep meiden een leuke wedstrijd hebben geturnd en veel hebben geleerd!







0 Comentarios