Wedstrijdverslag 1e PW 3e divisie

MOOIE RESULTATEN VOOR TURNSTERS 3E DIVISIE

De dag begon vroeg met de pupillen 2: Lise en Rosali. Zij eindigden heel dicht bij elkaar (8e en 9e), vielen allebei niet van balk en hadden zelfs precies dezelfde score op brug! Lise was niet zo tevreden na haar vloeroefening, maar de 6e score liet zien dat dat nergens voor nodig was. Voor iemand die voor het eerst in de N3 turnt, met allemaal nieuwe  en moeilijkere oefeningen heb je het fantastisch gedaan. Rosali liet een hele mooie balkoefening zien, weinig wiebels en mooie rechte benen. Jullie mogen nu allebei hard aan het werk om nog meer extra plusjes in je oefening te turnen, dat moet zeker lukken! De volledige uitslag van Lise en Rosali vind je HIER.



In de tweede wedstrijd turnde jeugd 2 turnster Femke, zij was een beetje bang dat ze niet in de derde divisie thuis zou horen. Maar een prachtige arabier flikflak schroef, een vierde score op sprong en een hele mooie arabier op balk bewijzen dat jij hier thuishoort! 
De volledige uitslag van Femke vind je HIER.








In de derde wedstrijd turnde senior Stefanie. Jij turnde een stabiele wedstrijd met een mooie 2e sprong score (zelfs zonder tsuki). Op brug moet er even aan de D-score gewerkt worden maar dat hoef ik jou niet te vertellen 😉
De volledige uitslag van Stefanie vind je HIER.


Als laatste was junior Anna aan de beurt. Wat ben jij een bikkel zeg! Op het eerste toestel vallen en dan gewoon met opgeheven hoofd de wedstrijd afmaken terwijl je ongelofelijke pijn aan je rug hebt. Daarmee heb je wel mooi de derde score op balk meegepakt en laten zien dat je hier gewoon hoort te staan. Ik hoop dat het snel beter gaat met je rug!
De volledige uitslag van Anna vind je HIER.

0 Comentarios