Districtsfinale 4e divisie

Afgelopen zaterdag hebben Lieke, Aïsha, Lonneke, Megan, Stefanie, Alysha en Daphne hun districtsfinale in de 4e divisie geturnd.
Lieke turnde een goede wedstrijd, en werd in een sterk deelnemersveld 17de.  Ze liet twee mooie handstand platvallen zien en een plus oefening op balk, zonder vallen. Ook brug en vloer turnde zij naar behoren. Voor het aankomende jaar is het belangrijk dat Lieke haar plusjes gaat turnen en hierdoor een hogere uitgangswaarden  creëert.
Lonneke turnde zich in de derde wedstrijd naar een 12de plek. Hierbij had zij zelfs de vierde score op sprong (een hoge salto tot stand) en de derde score op brug. Lonneke heeft een prima wedstrijd gedraaid! Aïsha turnde ook een goede wedstrijd en werd 18de. Op balk is ze altijd sterk en scoorde zij de 5de score van de wedstrijd. Op vloer liet zij wat punten liggen omdat de afwerking beter had gekund. Klasse Aïsha dat jij er stond in de district finale, het tweede jaar op rij!.
Megan had pech op het eerste toestel balk. Je hoeft echt niet zo onzeker te zijn Megan! Ze herstelde zich goed en liet prima oefeningen zien. Met name op brug is Megan erg voorruit gegaan.
Stefanie had wat goed te maken gezien de vorige districtfinale.  Stefanie startte sterk op balk, een oefening zonder vallen! Ook sprong en vloer doorliep zij goed. Brug ging wat minder goed dan tijdens het inturnen. Ook Stefanie heeft stappen voorruit gemaakt dit jaar.
Alysha turnde erg sterk op sprong en brug. Jammer genoeg wilde de arabier-flikflak-salto nog niet lukken, terwijl er een mooie serie bij zat tijdens het inturnen. De balk moest zij helaas verlaten met de radslag.
In de laatste wedstrijd turnde Daphne. Daphne stond vorig jaar niet in de districtfinale, dus dit was al een prestatie op zich. Op balk turnde Daphne wiebelig, maar zonder val. Op vloer turnde zij overtuigend, wauw Daphne, wat straalde je! Op sprong 2x ½ in ½ uit. De wedstrijdsprongen waren iets minder overtuigend, dan de sprongen die je tijdens het inturnen liet zien. Brug verliep goed, nu de uitgangswaarde verder verhogen.
Toppers, erg knap dat jullie dit jaar in de district finale stonden!
HIER staat de volledige uitslag van de wedstrijd.

0 Comentarios