Uitslag 2e plaatsingswedstrijd 4e divisie

Zilver voor Alysha en Esmee L. en goud voor Suzanne


Vandaag was de 2e plaatsingswedstrijd voor de 4e divisie. Weer een druk en succesvol dagje voor Elistha.
In de tweede wedstrijd was er zilver voor Alysha bij de jeugd, in de derde wedstrijd was er zilver voor Esmee en in de laatste wedstrijd ging Suzanne er met goud vandoor.

Verslag van Nicole:
Nienke moest haar eerste wedstrijd dit jaar missen vanwege het NK trampolinespringen. Dit was dus haar eerste regiowedstrijd. Nienke werd 8ste. Fijn Nienke dat de salto van brug af weer zo goed gaat.

Voor Stephanie en Alysha de eerste regiowestrijd van het seizoen (vorige keer gemist i.v.m. NK trampolinespringen). Alysha werd 2de!. Aysha turnde nagenoeg ook een vlekkeloze wedstrijd. Stephanie werd 8ste. Op sprong en vloer behaalde zij een vijfde plaats. Op naar de kip in de oefening!. Eva sprong deze wedstrijd met een plank, de vorige wedstrijd was dit nog met trampoline. Goed Eva! Op naar de flikflak op vloer en kip aan de brug. Megan is flink wat plekken gestegen t.o.v. de eerste wedstrijd. Op vloer turnde zij arabier-flikflak-salto a.o. en 2 kippen in haar brugoefening!

In de derde wedstrijd turnden Carmen en Esmee (Demi was ziek). Esmee turnde een goede wedstrijd. Geen vallen van balk en een brugoefening zonder stopjes. Op vloer was Esmee even in de war door wisselhurkhoek-hurkhoeksprong te turnen. Een zilveren medaille was de beloning! Carmen turnde een betere wedstrijd dan haar eerste plaatsingswedstrijd. Balk ging met name een stuk beter. Het zou mooi zijn als je volgende wedstrijd weer een stapje omhoog kan maken.

In de vierde wedstrijd turnden: Joanne, Lisa, Jelijn, Daphne, Suzanne, Tasha De verschillende banen maakte het voor mij als trainer niet makkelijk. Bedankt voor het meedenken en opletten dames!. Joanne turnde het beste brug van allen: kip aanzweef met een ½ draai en een streksalto met ½ draai en rechte (!) benen. Daphne had vandaag haar dag niet echt. Overal kleine foutjes en een pijnlijke teen door de brugligger. Op vloer wel het tweede punt! Ondanks een moeizame balkoefening wist Suzanne voor de tweede keer eerste te worden!. De andere dames lieten hier en daar wat punten liggen. Met name balk ging minder dan de vorige keer en op brug moet er nog hard gewerkt worden aan de opzwaaien, die moeten omhoog om de eis te halen. .
De uitslag van de wedstrijd: https://docs.google.com/file/d/0B2GZBOqB-s9VVFFFVVc0VzhwalU/edit?usp=sharing
Klik op de naam voor de wedstrijdfilmpjes van Joanne, Lisa, Tasha, Jelijn, Suzanne en Daphne.En voor de balkoefeningen van Carmen en Esmee.

0 Comentarios