Wedstrijdverslag 2e PW 3e divisie

3 KEER IN DE TOP 10 TIJDENS 2E PLAATSINGSWEDSTRIJD


Verslagje van Stefanie:
Jolijn mocht als eerste beginnen aan haar tweede plaatsingswedstrijd. Je turnde net als de vorige wedstrijd heel goed en stabiel. Op vloer heb je netjes geturnd, alleen aan die beenspreiding mag nog gewerkt worden ;) Op sprong toch nog maar even gekozen voor de veilige optie; half in half uit, wat een mooie score opleverde. Volgende wedstrijd gaan we voor half in heel uit hoor! Op brug en balk turnde jij twee superoefeningen en haalde hier een 1e en een 3e plek mee! Uiteindelijk werd je samen met nog twee anderen 2e. Super gedaan Jolijn!

Femke begon haar wedstrijd op balk. Met inturnen wilde het al niet helemaal lukken en tijdens de wedstrijd was het ook een beetje wiebelig, maar gelukkig geen vallen! Door naar vloer. Vorige wedstrijd ging je salto-salto ½ nog niet helemaal soepel, maar vandaag heb je laten zien dat je hem toch echt wel kon, super goed! Sprong is voor jou ook geen probleem en je behaalde hier met een mooie half in half uit een 7e plek. Brug is normaal ook geen groot probleem voor jou. Met inturnen ging alles goed, maar tijdens je oefening had je een beetje pech, waardoor je iets lager scoorde. Uiteindelijk heb je een goede wedstrijd geturnd en een 17e plek behaald!

In de laatste wedstrijd turnden Anna en Rosali. Rosali begon op vloer en turnde een prima oefening. Op sprong had je een nette half in half uit, maar hier kan je makkelijk een half in half uit van maken ;) Op brug wilde je streksalto helaas niet helemaal lukken, waardoor je score iets lager werd. Door naar balk. Je turnde hier een super oefening! Je stond zelfs met boogje, waar je zelf een beetje van schrok ;) Je behaalde hier een nette 4e plek! In totaal werd je knap 9e.



Anna begon op sprong. Je sprong half in heel uit en haalde een mooie 2e plek. Volgende wedstrijd mag je best een tsuki springen hoor! Op balk wilde tijdens het inturnen niks lukken, maar tijdens je oefening gelukkig wel. Helaas geen radslag-arabier combinatie, maar geen vallen! In totaal heb je een mooie 8e plaats behaald.

De volledige uitslagen worden zo snel mogelijk aan dit bericht toegevoegd.

0 Comentarios