Wedstrijdverslagen 3e en 4e divisie

KNAPPE PRESTATIE VOOR JOLIJN


Jolijn turnde haar halve finale in Leusden. Er was duidelijk heel veel niveauverschil tussen het district en deze wedstrijd. Desondanks hield jij je prima staande tussen al deze goede turnsters. Op brug turnde je zoals gewoonlijk een supermooie oefening met hoge opzwaaien. Op dit toestel ben je ook 1e reserve voor het NK, heel knap! Helaas had je door een foutje op vloer een punt neutrale aftrek, wat ervoor zorgde dat je op de meerkamp ook eerste reserve bent. Je mag zeker trots zijn dat je zo ver gekomen bent en nu is het duimen dat er iemand uitvalt! 
De volledige uitslag van Jolijn vind je hier.


EMMA EN NIKKI DOOR NAAR REGIOFINALE 4e DIVISIE

Emma en Tayte turnden hun regiofinale in Beekbergen. Emma turnde een hele goede wedstrijd met vooral een fantastische vloeroefening, alle sprongetjes waren supermooi en met veel beenspreiding! Helaas viel je op balk met arabier wat je een plekje in de top kost. Gelukkig turnde jij de rest van je wedstrijd zo goed dat je alsnog geplaatst bent! 

Tayte turnde in de wedstrijd erna en moest op sprong beginnen. Dit toestel is voor jou mentaal erg lastig, je kan fantastisch springen maar de laatste tijd weiger je erg vaak. Zo ook tijdens het inspringen. Gelukkig ging je er met de wedstrijd wel overheen, al was het met kromme knieën. Nu het ergste voorbij was kon jij eindelijk genieten van je wedstrijd en dat liet je zien door 3 mooie oefeningen te turnen op de andere toestellen. Je bent daardoor 1e reserve voor de districtsfinale en dat terwijl je dit jaar een niveau omhoog bent gegaan, heel knap!

Het verslagje van Nicole volgt nog, evenals de volledige uitslagen.





0 Comentarios