Wedstrijdverslag 2e PW 4e divisie

2 keer goud
1 keer zilver 
en
1 keer brons voor Elistha



Verslagje van Nicole:
Robin turnde zich afgelopen zaterdag naar een verrassende 1ste plaats!. In haar eerste regio wedstrijd werd zij nog 6de . Het 1ste toestel was brug waar zij haar zenuwen nog niet helemaal de baas was. Met de buikdraai had zij te veel vaart waardoor zij de brug moest verlaten. Technisch turnde zij erg goed op brug waardoor zij alsnog de 2de score behaalde op dit toestel. Balk was het 2de toestel. Geen vallen, wel wat wiebels. Ook hier de 2de score van de wedstrijd. Op vloer liet Robin zien dat zij duidelijk in netheid en uitstraling vooruit was gegaan. Zij maakte hierbij nog wat kleine onnodige foutjes waardoor haar moeilijkheidsgraad wat lager uitviel. Door een goede uitvoering behaalde zij op dit toestel alsnog een 1ste plaats. Het laatste onderdeel was sprong. Robin turnde 2 sprongen met veel power waardoor zij ook hier een 1ste plaats behaalde.

Marit startte erg sterk op sprong. Zij liet een moeilijke streksalto en een overslag zien waarmee zij de 3de score op dit toestel behaalde. Ook op brug turnde zij sterk (5de score). De toestellen balk (11de score) en vloer (6de score) liggen Marit wat minder goed. Op balk moest zij helaas 2x de balk verlaten met de radslag. Op vloer liet Marit zien dat zij vooruitgang had geboekt door 2 flikflakken te turnen in plaats van 1. Marit behaalde een mooie 7de plaats.
Anouk behaalde op sprong een 12de en op brug een 14de score. Technische fouten zorgde dat de klassering op deze toestellen niet hoger uitviel. Op balk turnde Anouk een goede oefening maar helaas moest zij de balk wel verlaten met een streksprong. Op balk de 11de score. Op haar laatste onderdeel vloer turnde zij erg sterk met veel moeilijkheidsgraad. Op dit toestel de 4de score. Overall behaalde Anouk een 10de plaats. 
De volledige uitslag van instap en pupil2 vind je hier.

In de 2de wedstrijd waren de pupillen 1 aan de beurt. Vrijwel alle meisjes turnde zich bovenaan het klassement. Nikki nam een zilveren medaille mee naar huis. Brug (2de score) en vloer (1ste score) van de wedstrijd. Op balk viel zij helaas met een gymnastische houding. Sprong een 9de score. Sophie behaalde een bronzen medaille en turnde bijna 52 punten bij elkaar. Sprong 3de plaats, brug 4de , balk 3de, vloer 6de plaats. Dianne nam revanche op haar vorige wedstrijd. Waar zij in haar vorige wedstrijd nog 17de werd behaalde zij nu een 6de plaats. Met op sprong een 4de plaats en op brug een 3de plaats. Noortje turnde een erg sterke wedstrijd, met een 4de score op vloer en een 5de score op balk. Op brug en sprong net nog te veel technische foutjes om hoger in het klassement te komen. Jeslin heeft de afgelopen tijd minder getraind vanwege een blessure. Desondanks lukte het haar goed om de oefeningen door te komen en was er vooruitgang te zien. Balk ging helaas niet goed. Door het vergeten van een onderdeel daalde haar totale puntentotaal. Jeslin werd 16de. De volledige uitslag vind je hier.

De volledige uitslag van de junioren staat hier en van jeugd2 hier.







0 Comentarios