Wedstrijdverslag 2e PW 3e divisie

2 medailles voor Elistha


Verslagje van Daphne:
We begonnen de dag vroeg in Didam met de pupillen 2: Rosali en Lise. Op het eerste toestel vloer liet Lise zien waarom ze in de derde divisie turnt: heel strak en veel plusjes en dat resulteerde in een mooie 2e score. Jammer dat je een stukje van balk vergat, dit leverede 4 punten aftrek op. Volgende keer de zenuwen de baas blijven, dan eindig je een stuk hoger! Rosali turned een stabiele wedstrijd. Alleen alle extra plusjes die we zo hard hebben geoefend, lukten nog niet helemaal. Wel had je een opzwaai op brug die ik nooit eerder zo hoog heb gezien, heel knap!

In de wedstrijd erna turnden jeugd 1 Jolijn en jeugd 2 Femke. Voor Jolijn was het pas haar eerste wedstrijd en zij was erg nerveus of ze haar vloeroefening wel helemaal zou kennen. Maar dit wist ze en turnde ze fantastisch. Daarnaast turnde ze op haar andere toestellen ook heel erg strak, netjes en stabiel. Een verdiende gouden medaille voor jou Jolijn!
Femke had een betere wedstrijd dande vorige keer. Geen vallen, een overslag saltohalf voor het eerst op vloer en een tweede score op sprong. Nu alles lukt, even hard werken aan de netheid en dan eindig jij mooi in de top!


Als laatste turnde senior Stefanie haar wedstrijd. Bij Stefanie zat alles mee: een fantastische balkoefening (1e score), streksalto-saltohalf op vloer, en een prima sprong. En dat resulteerde in een mooie bronzen medaille, supergoed gedaan Stefanie! 

De volledige uitslag staat HIER.




0 Comentarios