Wedstrijdverslag Districtsfinale 3e divisie

100% doorstroming naar 1/2 finale NK!



Afgelopen zaterdag turnden 7 dames hun districtsfinale, waar zij zich alle 7 hebben geplaatst voor de landelijke 1/2 finale! Jolijn opende de wedstrijddag. Op brug pakte zij veruit de gouden score, gaaf hoor. Op de andere toestellen was Jolijn stabiel, maar met ruimte voor verbetering (netheid en afwerking). Hier gaan we mee aan de slag. Hier de volledige uitslag van Jolijn.





Als tweede was Anna aan de beurt, die eveneens stabiel turnde. Zonder grote fouten haalde zij precies genoeg punten om door te stromen. De volledige uitslag van Anna vind je hier.






In de laatste twee wedstrijden waren de junioren en senioren aan de beurt. Daphne en Stefanie turnden beiden een mooie wedstrijd. Stefanie werd zelfs 6e met een 2e score op balk. Aïsha werd vandaag 5e, met een gouden score op vloer. Op brug en sprong blijft er echter ook bij jou ruimte voor verbetering qua netheid en afwerking. Elise en Lonneke turnden beiden een stabiele wedstrijd, maar hebben ook wat kleine puntjes laten liggen. Wij gaan werken aan mooie hoge opzwaaien en nieuwe combinatiebonussen, zodat we allemaal kunnen knallen in de komende finale!
De volledige uitslag van de junioren en de senioren.



0 Comentarios