Halve finale 3e divisie

Zilver voor Aisha
Brons voor Lieke

Afgelopen zondag was het dan zover; de 1/2 NK finale voor Lieke, Lonneke, Aïsha en Stefanie. Wauw, wat was dat gaaf! Ik ben super trots op jullie dat jullie er stonden, en met deze mooie resultaten kon het feest al helemaal niet meer op. Lieke had haar oude vertrouwde zenuwen helaas weer in drievoud teruggevonden t.o.v. de vorige wedstrijden, maar gelukkig hield zij zich staande. Knap hoor Lieke, hier ben je echt in gegroeid! De bronzen medaille was vandaag voor jou, waar een plaats in de meerkamp finale bij hoort, en ook heb jij toestelfinales op sprong, balk en vloer. Zelfs half in-heel uit gedaan, gaaf! Je had een prachtige wedstrijd.

De zilveren medaille was vandaag voor Aisha. Ietwat onverwachts omdat je er op sprong niet helemaal lekker in zat, maar jij liet echter zien wat voor bikkel jij bent, want op alle andere toestellen stond je als een huis! Prachtig op vloer (toestelfinale!), mooi doorgeturnd op brug en stabiel op balk. Daarnaast veeeel nieuwe dingen laten zien. Fantastisch, je werkt er hard voor! Ook Lonneke liet eindelijk haar mooie auerbach van balk zien, wat haar een toestelfinale opleverde. Stoer hoor, dat je hebt doorgezet! Ook op vloer liet je je nieuwe sprongenserie zien, heeeel mooi. Op naar nog meer bonuspunten op vloer, ze zitten er makkelijk in. Op brug was je helaas nog iets te laag in je opzwaai, maar hier werken we hard aan en ik ben ervan overtuigd dat dit 13 mei helemaal goed gaat komen! Voor nu een prachtige 5e plek behaald.

In de laatste wedstrijd was Stefanie aan de beurt. Door uitwisselingsweek op school had jij helaas geen hele goede voorbereiding. Op balk leverde dit je onverwachts twee vallen op in je normaal zo prachtige sprongenserie. Wat was dat jammer, want de rest van je punt was verrassend hoog! Relaxt en zonder zenuwen ging je daarna naar vloer, waar je jouw best mogelijke oefening turnde. Helaas net 0,067 te weinig voor een toestelfinale... Wat was dat balen!! Je mag echter trots zijn op jezelf, want ook op brug en sprong liet je zien wat je waard was. Je bent een super turnster Stefanie!! Op naar de toestelkampioenschappen (en ondertussen blijven duimen voor je reserveplek op de vloerfinale)...

De volledige uitslag staat HIER, een verslag van Nicky volgt nog.

0 Comentarios