Eerste plaatsingswedstrijd 4e divisie

8 medailles voor Elistha!


Wedstrijd 1
Lieke heeft een stabiele wedstrijd gedraaid. Samen met Anna hard gewerkt aan de vloeroefening.
Nu nog op de maat van de muziek, maar dat komt goed. De richtingen waren in ieder geval goed, en dat is toch best lastig als je niet de beschikking hebt over een vrije oefening vloer.
Anna deed het ook erg goed. Op balk was zij echter onzeker. Hierdoor had zij te vaak vallen en een laag punt.




Wedstrijd 2
Noek is dit jaar een divisie gezakt. Met het huidige niveau denken wij dat Noek aan de bovenkant van het klassement kan meedraaien. Zij bemachtigde gisteren de eerste plek. De vormspanning was goed waardoor er weinig aftrek in haar oefeningen zat. De salto op sprong was echt huizen hoog.
Lotte werd vierde, met het tweede cijfer op balk en vloer. Wat zijn je flikflakken voorruit gegaan Lotte. Vlak hier achter bemachtigde Jill de vijfde plaats. Jill wat maak je hoge mooie zwaaien een de brug, en een hoge afsprong.
Sanne laat zien dat zij met de nieuwe oefenstof goed uit de voeten kan. Ze turnt steeds strakker. Op brug jammer genoeg een zolendraai te veel, balk nog wat onstabiel. Een vijfde plek, mooi resultaat.
Iricia heeft niet de voorbereidende jaren gehad zoals de andere dames. Heel erg knap hoe Iricia in een korte tijd zo veel geleerd heeft. Een zevende plaats was de beloning.
Nienke scoorde een derde score op sprong! Op balk zal Nienke nog stappen moeten maken, maar daar werkt ze hard aan.

Wedstrijd 3
Wat hebben de pupillen 1, D1 het goed gedaan! Plaats 1 t/m 5 alleen maar Elistha turnsters! Danee liet zien hoe stabiel zij is tijdens een wedstrijd, 1ste! Anna heeft een enorme groei gemaakt ten opzichte van vorig jaar, knap hoor Anna, 2de!  Aisha wat een power heb je, hoe je springt van de lage brug ligger naar de hoge (1.80 afstand), je geconcentreerde blik tijdens je vloeroefening. Een echte turnster stond daar. Ondanks een val brug en balk toch een derde plaats, knap hoor. Lonneke scoorde een vierde plaats, op brug en vloer werd zij tweede. Lonneke je bent erg gemotiveerd om door te groeien, ga zo door!. Diede werd vijfde, zij scoorde een tweede plaats op brug. Diede is een allrounder, je kunt op alle toestellen goed mee komen. Blijf werken aan je afwerking Diede. Jammer genoeg kon Anouk niet mee doen vanwege ziekte.
De junioren turnden voor het eerst volgens de nieuwe eisen. De eisen op brug zijn zwaar, maar dames, dat viel gisteren op brug helemaal niet tegen!  Carmen turnde de hoogste score op brug.
Isa liet zien wel een kip te beheersen, en op balk liet zij een stabiele radslag zien.
Demi liet een overtuigende vloeroefening zien. Klasse Demi, we willen je vaker zo zien dansen!

Wedstrijd 4
Stefanie scoorde een tweede plaats en Alysha een derde plaats, goed hoor dames!.
Op balk draaiden Stefanie en Megan een oefening zonder vallen. Vloer, sprong en brug gingen ook goed. Megan en ik baalde allebei wel van twee gemiste elementen in haar vloeroefening. Echt balen Megan, want het ging zo goed! Een podiumplek had er in kunnen zitten. Uiteindelijk nog een vierde plaats, ondanks een 11de score op vloer. Klik op de namen voor filmpjes van Megan, Alysha en Stefanie.


Wedstrijd 5
Daphne en Tasha turnden in de laatste wedstrijd.  Nog nooit een dergelijk korte wedstrijd meegemaakt met maar 13 turnsters. Daphne liet een goede brug en balkoefening zien zonder vallen. Op vloer en sprong turnt Daphne stabiel, er was dus hoop op een podiumplaats. Daphne heeft een hele mooie zilveren medaille mee naar huis kunnen nemen! Tasha startte sterk op balk, helaas ontstonden er zenuwen na een val en kon Tasha de oefening niet volbrengen zoals ze had gehoopt. Herpakken was lastig, en toen zij op vloer viel in haar eerste serie was het letterlijk einde oefening. Pijn in haar nek speelde weer op en Tasha heeft de wedstrijd niet kunnen afmaken. Ik hoop voor je dat het gaat lukken om pijn vrij te turnen.

De uitslagen van de wedstrijd staan HIER

0 Comentarios