Regiofinale 5e divisie


De start en aanloop naar deze finale had nog wat voeten in aarde. Het regelen van voldoende leiding in de zaal en op de wedstrijdvloer, een kwijt geraakte wedstrijd cd van Sarah Kaandorp (heel vroeg naar de hal gereden en als alternatief maar de muziek van Romee Pellegrom meegenomen), een cd die het niet deed in de muziek installatie, en ga zo maar door. Sarah Kaandorp is niet zo snel gek te krijgen, Gelukkig! Ze besloot om de oefening van Romee te turnen (had ze altijd al een keer willen doen). Geen greintje stress te bespeuren. Ze startte op vloer en scoorde zelfs het tiende punt. Sprong en Balk verliepen naar verwachting (nu hard voor de radslag op balk gaan trainen!). Op brug viel Sarah met ophurken, pech, want die val had Sarah niet ingecalculeerd. Sarah eindigde op een 22ste plaats. Een aantal plaatsen hoger dan vorig jaar!

Lynn Willemsen moest vandaag vooral een wedstrijd aangaan met haar vertrouwen in zichzelf.  Ze startte uitstekend op brug. Op balk liet Lynn karakter zien door zonder aarzeling de koprol te turnen (en tot stand!). Op vloer heeft Lynn een mooie handstandoverslag laten zien. Dit deed zij ook op sprong, met behulp van een springplank. De tweede sprong wilde helaas niet lukken. Lynn heeft het uitstekend gedaan en een 13de plek bemachtigd.

Sarah Willems startte op balk. Helaas moest zij de balk twee keer voortijdig verlaten. Op vloer liet Sarah een goede oefening zien. Op sprong turnde Sarah een goede overslag met trampoline kast. We trainen er hard voor om dit de volgende keer te kunnen doen met een springplank. Op brug liet Sarah zien dat zij haar benen heel goed kan spannen bij het zwaaien. Het deelnemersveld was zeer sterk, je eindigde op een 36ste plaats. Super gedaan Sarah!
Dames, allemaal gefeliciteerd met de finale die jullie hebben geturnd!
Hier staat de uitslag van de wedstrijd: https://docs.google.com/file/d/0B2GZBOqB-s9VN1RDSmhCSTh3QnM/edit?usp=sharing
Als er iemand foto's of filmpjes heeft, mail dan naar elisthameisjes@hotmail.com

0 Comentarios