tweede wedstrijd D2

Zilver voor Anouk en brons voor Nabila


Vandaag was de tweede wedstrijd voor de instappertjes in de categorie D2. Er waren weer mooie successen voor Elistha: in de eerste wedstrijdronde haalde Nabila de bronzen medaille en in de tweede wedstrijdronde haalde Anouk alweer een zilveren medaille.
De uitslagen staan hier: https://docs.google.com/file/d/0B2GZBOqB-s9Vb2xSb1lqUUNzTXM/edit?usp=sharing

De doorstroming naar de finale staat hier: https://docs.google.com/file/d/0B2GZBOqB-s9VNW11UXd3ZGVpaGM/edit?usp=sharing

Nabila 3e en Anouk 2e!
Wedstrijd 1
Nabila heeft flinke vooruitgang laten zien ten opzichte van haar eerste wedstrijd. Ze turnde een fraaie handstand-platval op sprong (eerste wedstrijd nog een zweefrol). Ook op vloer heeft zij er een “plusje” aan toegevoegd: overslag. Nabila liet zien erg lenig te zijn, en toonde een mooi bruggetje. Zij behaalde ook de eerste score op vloer en werd in totaal heel verdienstelijk 3de. Esmee was wat minder geconcentreerd dan de eerste wedstrijd en hierdoor ook wat wiebeliger. Ze liet wel zien supersterk te zijn bij het borstwaartsom trekken op brug, en ook een koprol met rechte armen beheerst zij.

Wedstrijd 2
Mila liet ook zien vooruit te zijn gegaan. Ook zij turnde voor het eerst handstand-platval (in plaats van zweefrol). Met het inturnen was het nog even spannend of het wel zou gaan lukken. Mila liet ook zien over uitstekende lenigheid te beschikken, zij toonde een perfect bruggetje op vloer. Fenna begon op balk met drie vallen. Erg jammer want Fenna is erg vooruit gegaan. Ze turnt netjes en probeert het beste uit zichzelf te halen. Blijf jezelf zo door ontwikkelen Fenna! Anouk startte met een balkoefening zonder vallen. Op balk twijfelde zij nog even, koprol tot hurkzit of tot rijzit. Het werd er tussen in… Op vloer liet Anouk hoge sprongen zien. Een mooie tweede plaats was de beloning!

0 Comentarios