Wedstrijdverslag 12 maart: Didam

 ZILVER VOOR AIVY-JOLIE EN LIV



Afgelopen zaterdag hadden de junioren en senioren 4e divisie en niveau 4 eindelijk weer een wedstrijd. Emma beet het spits af in de eerste ronde. Zij begon op vloer, waar ze heel zenuwachtig voor was door haar achterover serie, maar door de extra wedstrijddruk sprong ze spontaan voor het eerst in tijden weer een arabier streksalto, nu doorzetten in de trainingen dan wordt hij steeds minder eng. De rest van de wedstrijd turnde Emma stabiele oefeningen, helaas wel met een val van balk. Emma werd 9e met een mooie 4e score op brug. De volledige uitslag van Emma vind je HIER.


Daarna waren de niveau 4 meiden, Liv en Aivy-Jolie aan de beurt, zij zaten in een team met DGV Dodewaard en Impuls Wageningen. De zenuwen waren heel hard aanwezig in dit groepje maar dit bleek niet nodig. Aivy-Jolie turnde een schitterende vloer en balk oefening en werd op beide toestellen 4e. Liv liet vooral op brug zien wat ze kan en haalde hier een 8e plaats. Zij werden met het team 2e! De volledige uitslag vind je HIER.

In de laatste ronde waren de junioren E aan de beurt. Lizzy turnde een stabiele wedstrijd en haalde een 4e plaats op brug en een 5e op balk. Uiteindelijk eindigde Lizzy op een 7e plek. Louise kreeg halverwege haar balkoefening de slappe lach omdat ze in het begin de verkeerde kant op draaide en nu haar oefening aan de verkeerde kant van de balk eindigde. Misschien moeten we dit zo houden want de 3e plaats op balk was voor jou. In totaal werd je 9e. Bij Joël werd vooral duidelijk hoe hard er aan sprong is gewerkt, een mooie half in half uit en een 6e plek op dit toestel. Op brug was er even spanning of je de oefening wel door zou turnen maar dit kwam tijdens de wedstrijd helemaal goed. Voor jou een mooie 11e plek. De volledige uitslag van de junioren vind je HIER.

0 Comentarios