Wedstrijdverslag 3e PW 3e divisie

Zilver voor Daphne en 6 finaleplaatsen




Afgelopen zaterdag turnden de meiden van de 3e divisie alweer hun laatste plaatsingswedstrijd van dit seizoen. Jolijn en Rosali beten het spits af. Rosali turnde vandaag een aardig stabiele wedstrijd. Een 5e score op brug en een mooie beheerste vloeroefening. Op sprong liggen nog wat verbeterpunten en op balk had jij helaas weer pech. Het zit er echt wel in hoor Rosali, we blijven lekker doortrainen. Je hebt het hartstikke goed gedaan, zo’n eerste jaar in de 3e divisie! Jolijn werd vandaag 4e, dankzij haar (wederom) 1e score op brug en zelfs een 3e score op vloer! Op balk had Jolijn wat twijfels waardoor haar oefening minder strak was dan normaal en op sprong viel zij onverwachts met haar overslag. Desondanks toch nog 4e worden?! Wauw Jolijn, zo’n sterke en mooie turnster ben jij dus! Op naar de districtsfinale! De volledige uitslag van Rosalie en Jolijn vind je HIER en HIER.



In de derde wedstrijd was Anna aan de beurt. Anna werd net als Jolijn ondanks een val 4e... wat een prestatie! Anna begon haar wedstrijd ijzersterk op vloer met de 1e score. Het was ook echt een prachtige oefening met een torenhoge flikflak-salto en enorme beenspreiding. Mooi hoor! Op sprong en brug turnde Anna stabiel als altijd, maar hier zijn nog wel wat puntjes te winnen. Op balk helaas een val bij je opsprong, zo zonde! Gelukkig was de rest van je oefening super strak en mag ook jij in de districtsfinale nog een keer turnen. Gefeliciteerd!
De volledige uitslag van Anna vind je HIER.





De laatste wedstrijd van de dag was weer een gezellige bende. Wat een leuke meiden zijn jullie toch samen! De complimenten van vandaag gaan naar Daphne, die dankzij een prachtig stabiele wedstrijd de zilveren medaille onverwachts in ontvangst mocht nemen. Gaaf hoor! Je ruime gouden score op vloer biedt perspectief voor een leuke finale... Gefeliciteerd! Stefanie turnde vlak achter Daphne de zilveren score op vloer en werd 4e op sprong. Door een fout op brug daalde jij helaas flink in het klassement, waarmee je eerste reserve werd. We gaan duimen! Alysha en Megan eindigden keurig in de middenmoot, met een 4e score op sprong voor Alysha en een 4e score op balk voor Megan (wie had dat ooit gedacht Megan!!). Lucca had wat pech op balk en vloer; jammer dat het op de wedstrijd steeds net niet lukt. Je werkt er hard genoeg voor!




De junioren werden vandaag heel mooi 8e, 9e, 10e en 11e. Mooie prestaties hoor, gezien de drie vallen die jullie samen geïncasseerd hebben! Lonneke werd 3e op balk met een prachtige oefening. Balk is jouw toestel! En die Aïsha... 4e op sprong en 3e op brug: yes! Hier heb je hard voor getraind en enorm je best voor gedaan. Fijn dat het beloond wordt! Elise liet op vloer zien waar zij goed in was en op balk zou zij zonder die stomme onnodige val net als Lonneke 3e zijn geworden.. Anna turnde mooi stabiel allround, maar helaas net teveel kleine foutjes en slordigheden. Anna is 2e reserve voor de districtsfinale, ik hoop dat je nog door gaat! Lonneke, Elise en Aïsha hebben zich alle drie wel geplaatst. Gefeliciteerd!
Volledige uitslag JUNIOREN en uitslag SENIOREN.


0 Comentarios