Wedstrijdverslag 2e PW 3e divisie

Verslagje van Nicky:

Wedstrijd 2
Jolijn en Rosali begonnen afgelopen zaterdag een stuk zelfverzekerder aan hun tweede plaatsingswedstrijd. De ergste spanning was eruit en de oefeningen zaten een stuk beter in hun systeem. Bij Jolijn resulteerde dit in een prachtige 6e plek, waarbij een 1e score op brug en de 4e score op balk. Vooral aan balk hadden we hard gewerkt, fijn hoor! Rosali had helaas iets meer pech op balk, zij viel hier vier keer vanaf. Jammer hoor Rosali, ook jij zat verder veel beter in de wedstrijd en op brug heb je een mooie vooruitgang laten zien! Zonder al die vallen was jij ook ruim in de bovenste helft geëindigd, dus we blijven lekker doorwerken aan de stabilisatie van je balkoefening! De volledige uitslag van wedstrijd 2 is HIER te vinden.

Wedstrijd 3
In wedstrijd 3 was Anna aan de beurt. Jij turnde een mooie stabiele wedstrijd, knap gedaan hoor. Op balk liet Anna wederom haar bijzonder mooie sprongenserie zien, dit blijven de mooiste sprongen die ik ken! Helaas viel je er onverwachts met je pirouette vanaf, waardoor je wat lager eindigde dan ik hoopte. Volgende wedstrijd blijven staan, en dan is de top binnen handbereik Anna. Je bent een mooie turnster hoor. De volledige uitslag van Anna is HIER te vinden.

Wedstrijd 4
In de laatste wedstrijd lieten ook de junioren mooie oefeningen zien. Lonneke werd 5e, zelfs met een val van balk. Gaaf hoor! Blijf zo doorgaan, je gaat super dit seizoen. Ook Elise eindigde weer dichtbij de top deze wedstrijd, knap hoor. Je hebt mooie oefeningen en je beenspreiding is zowel op vloer als op balk prachtig. Heel mooi. Anna werd 5e op sprong en Aïsha 4e op balk. Mooie prestaties! Helaas werden jullie allebei hard gestraft deze wedstrijd voor jullie slordigheden, blijf hieraan werken meiden. Ook jullie horen in de top thuis, daar ben ik van overtuigd!
De senioren lieten ook wisselende resultaten zien. Stefanie turnde de wedstrijd van haar leven; op alle toestellen het beste van haar kunnen. Hierdoor werd je 6e en waren de 2e scores op sprong en vloer voor jou. Helaas mis je nog wat wedstrijdeisen om op het podium te eindigen, maar hier gaan we hard voor knokken! Daphne liet afgelopen zaterdag een wat onzekere wedstrijd zien, maar pakte mooi nog de 4e score op vloer. Niet aan jezelf twijfelen hoor, nergens voor nodig! Ook Alysha straalde op vloer met haar oefening en werd hier 3e. Helaas had zij, net als Megan, last van een blessure en lieten zij op de andere toestellen flink wat punten liggen. Ook Lucca schoot hierin nog net tekort, maar je traint heel hard om vooruit te blijven komen. Knap hoor! Op de laatste plaatsingswedstrijd over een maandje gaan ook jullie laten zien wat jullie kunnen! Jullie zijn allemaal toppers. De volledige uitslag is HIER te vinden.


0 Comentarios