Uitslag derde plaatsingswedstrijd 3e divisie

De organisatie is ook belangrijk
Weer goud voor Lieke

6 distictsfinaleplaatsen

Afgelopen zaterdag stond de derde en daarmee laatste plaatsingswedstrijd van de 3e divisie op het programma. Wij mochten de wedstrijd zelf organiseren, dus het zou een fijne dag worden.

De dag begon goed met Aisha, Anna en Lonneke. Alle drie mooie punten op sprong, alle drie met een half in-half uit. Ik ben trots dames, super dat jullie deze nu allemaal springen! De 3e score van vandaag was hier voor Aisha. Ook op brug ging het soepel. Alle opzwaaien geteld en alles mooi doorgeturnd. Volgende wedstrijd alle drie een salto-half? Balk was vandaag helaas het struikelblok.
Anna wiebelde er een heleboel punten vanaf, Lonneke viel met haar arabier en ook Aisha kwam twee keer op de grond terecht. Jammer, helaas. Op vloer dus even extra hard knallen, en dat deden jullie! De 2e score van vandaag was hier voor Lonneke met haar mooie sierlijkheid. Aisha volgde vlak daarna met een 3e score en Anna met de 6e score, die heel gaaf salto-half+ sprongetje liet zien. Super gedaan meiden. Lonneke werd 5e, Anna 7e en Aisha 10e. Alle drie door naar de districtsfinale!
Ook Lucca was in deze zelfde wedstrijd actief. Eindelijk een fijne
De doorstromers bij jeugd sup.F
wedstrijd voor jou! Op sprong weer twee keer een mooie half in-half uit, goed hoor! De 7e score was hier voor jou. Op brug strak en netjes en op vloer een mooie oefening. Helaas was ook bij jou de balk het struikelblok. Arabier wilde helaas nog niet lukken en je handstand draaide je lekker met een halve draai door. Niet de bedoeling, maar goed opgelost.. niet gevallen! Vandaag werd jij 13e. Super netjes gedaan en nu lekker weer samen met Sanne trainen voor volgend seizoen!

In de derde wedstrijd waren Lieke en Iris aan de
beurt. Ietwat zenuwachtig (zoals altijd) begonnen jullie aan de wedstrijd. Iris had al een slechte start, want die was haar leertjes vergeten. Gelukkig reed papa snel op en neer en waren ze ruim op tijd binnen, maar die spanning/onrust bleef wellicht toch een beetje hangen. Iris had niet helemaal haar dag. Wat stapjes na de overslagen, nog geen extra plusjes op vloer, een val en wat wiebels op balk, en op brug extra aftrek voor je lage opzwaai. Jammer Iris. Desondanks heb je het super gedaan, je liet je niet kennen. We gaan lekker hard doortrainen voor volgend jaar, op naar de keuze-oefenstof! Lieke sleepte vandaag het goud binnen en stroomde hiermee als eerste door naar de districtsfinale. 1e op sprong, 1e op vloer en 1e op balk (eindelijk die oefening die ik zo vaak op de training zie maar nooit op een wedstrijd!!).... Wat valt hier aan toe te voegen.. Je bent een echte topper Lieke!

Goud voor Lieke


In de laatste wedstrijd was het aan de senioren. Starten op balk, oei, dat is nooit fijn bij jullie. Helaas vielen jullie er allemaal vanaf. Zonder val was de eerste score voor jou geweest Stefanie (nu 4e) en had je de bronzen medaille mee naar huis mogen nemen. Stefanie werd daarnaast op sprong 2e en op vloer 1e! Ook van jou eindelijk die mooie vloeroefening op een wedstrijd zoals we 'm op de training zien. Super! Alysha kwam hier vlak achteraan met een 3e score op vloer en een 4e op sprong. Ook op brug hield jij je aardig staande. Daphne had net als Iris niet zo haar dag. Snotverkouden, half ziek en
De doorstromers bij de senioren
al de hele dag op touw om te helpen met de organisatie maken geen goede basis voor een wedstrijd. Je startte niet lekker op balk, maar maakte dit op vloer wel goed. De 8e score was van jou en samen met Stefanie en Alysha de hoogste D-scores van die dag! Op sprong kwam je niet goed uit bij je eerste sprong, maar je hebt je hier goed uit weten te redden en je tweede sprong was prachtig. Goed gedaan hoor Daphne. Stefanie werd (alweer) 6e, Alysha 8e en Daphne 12e. Stefanie en Alysha mogen 11-02 mee naar Hengelo. Super!

Klik hier voor de Daguitslag
Doorstroming naar districtsfinale. Deze wedstrijd wordt gehouden op 11 februari in Hengelo.

0 Comentarios