Toestelkampioenschappen 3e en 4e divisie

Medailleregen voor Elistha

De meiden van wedstrijd 2 en 3, samen met de geblesseerde Daphne
Vandaag een heuse medailleregen op de toestelfinales in Doetinchem: 11 medailles voor de Elisthameiden!
Joanne (Senior niveau C) turnde eindelijk een strakke losom en een mooi wippertje op brug en werd hiermee 3e. Bij de Jeugd-meisjes niveau F schitterde Aisha op vloer met haar nieuwe vloeroefening en nam de gouden plak mee naar huis. Lonneke turnde prachtig strak op balk en zij nam hier de gouden medaille in ontvangst, met een half punt voorsprong op de nummer 2. Anna liet zien hoe mooi ze kon springen en behaalde daarmee de 2e plek. Daarnaast onverwachts ook nog 3e op balk, wauw!
Uitslag 2e wedstrijd
Goud voor Lonneke en brons voor Anna
Bij de Junioren, niveau E sleepte Megan ook twee medailles binnen: een 3e plek op sprong en een gouden medaille op brug, jippie! Lucca volgde achter Megan en nam de zilveren medaille op brug mee naar huis. Sarah werd 3e met haar prachtige vloeroefening, top gedaan! Sanne en Iricia behaalden helaas net niet het podium, maar draaiden allebei ook een hartstikke nette en stabiele wedstrijd. Uitslag Junioren E
Goud voor Megan en zilver voor Lucca
Bij de Junioren niveauD liet Alysha zien waarom zij ook al op de landelijke finale sprong stond: zij behaalde hier vandaag de zilveren medaille. Stefanie turnde zich strak en mooi naar de tweede plaats op vloer. Uitslag junioren D Alle dames hebben zich van hun beste kant laten zien!
Zilver voor Stefanie


Brons voor Joanne

Goud voor Aisha

Zilver voor Anna
Brons voor Megan




Brons voor Sarah

Zilver voor Alysha

0 Comentarios