Uitslag districtsfinale

Suzanne 1e in districtsfinale



Zaterdag was de districtsfinale voor de 4e divisie in Enter. Voor Elistha waren er 6 deelneemsters die hun beste beentje hebben voorgezet.

Verslag van Nicole:
Lotte turnde samen met Alysha in de eerste wedstrijd. Lotte had een iets minder succesvolle wedstrijd dan tijdens de regio finale. Op brug viel zij jammer genoeg 2x met ophurken.
Op vloer en sprong liet Lotte zien dat zij een overslag goed onder de knie heeft. Ze werd 22e.
Alysha werd afgelopen week nog toegevoegd aan de deelnemerslijst.  Alysha turnde een goede wedstrijd.  Jammer genoeg viel zij ook van de balk met een radslag. Op vloer turnde zij een hele mooie 1/1 pirouette met streksprong 1/1 draai. Een mooie 17e plaats was voor haar.
Stefanie kwam uit in de tweede wedstrijd.  Stefanie omschreef de wedstrijd als “dit is mijn slechtste wedstrijd ooit”.  Op balk viel zij met een houding op haar buik, de kip op brug wilde niet lukken en op vloer was zij een beetje wiebelig. Op sprong liet zij een overslag zien die zo in het boekje kan: hoog, ruim en een landing zonder pasjes. Desondanks was haar punt voor ½ in ½ uit nog hoger.
Knap Stefanie dat jij hier hebt gestaan, keurig die 21e plaats.  Je hebt jezelf verder omhoog gewerkt ten opzichte van vorig jaar!
Tijdens de laatste wedstrijd turnden Esmee, Lisa en Suzanne. Wat begonnen wij toch lekker op balk: allemaal een oefening zonder een val. Een fijne start dus. In deze lijn turnden de dames verder. Optimaal geturnd. De concurrentie was groot en de kwaliteit van de toestellen was laag. Desondanks super mooie plekken bemachtigd in de eindlijst: Lisa 10e, Esmee 7e en Suzanne zelfs 1e (ze vindt, eigenlijk wel terecht, dat ze geen districtskampioen is, omdat in de wedstrijd na haar hoger werd gescoord)!

Klik hier voor de uitslag: https://docs.google.com/file/d/0B2GZBOqB-s9VWDdoc2N0N0RmX1E/edit?usp=sharinghttps://docs.google.com/file/d/0B2GZBOqB-s9VWDdoc2N0N0RmX1E/edit?usp=sharing

Er was ook een fotograaf, de foto's kan je terugzien en bestellen op deze site: http://www.oypo.nl/pixxer.asp?path=o62gfp54&user=uwfavorietefoto
Klik voor filmpjes van Esmee, Lisa en Suzanne op hun naam of ga naar het filmkanaal..

0 Comentarios