15 medailles bij toestelkampioenschappen


Alle deelneemsters

Gisteren een heel mooi resultaat neergezet door 15 medailles te scoren tijdens de toestelfinales 4de en 5de divisie in Winterswijk.
Romee behaalde een derde plaats op sprong. Zij turnde een overslag en voor het eerst ½ in.
Dewi was sterk op brug. Of het ophurken in combinatie met andere elementen lukte was nog even spannend tijdens het inturnen. Dewi toonde een glimlach van oor tot oor toen zij naar voren werd geroepen, resultaat: zilver!. Sarah en Myrthe lieten een hele sierlijke mooie vloeroefening zien. Beloning een tweede en derde plaats. Heel leuk dames allemaal een medaille!
Alysha turnde een brugoefening met veel vormspanning: beloning zilver. Ook op sprong scoorde zij een zilveren medaille. Stefanie behaalde op vloer een bronzen medaille. Bij Megan wilde het vandaag niet echt vlotten op sprong en balk. Op brug turnde zij een nette salto af (weer goed opgepakt Megan). Eva turnde voor het eerst radslag op balk, jammer genoeg viel zij hiermee. De eerste stap is gemaakt Eva! Eva turnde geen vloer en sprong i.v.m. een knieblessure.
In de laatste wedstrijd waren onze junioren en senioren aan de beurt.
Demi turnde op vloer haar nieuwe oefening, ze liep iets in op de muziek, maar je hebt het gered Demi! Jammer genoeg ging balk niet zoals het de afgelopen tijd ging in de trainingen. Namelijk stabiele oefeningen zonder vallen.
Esmee straalde op vloer, de sprongen waren netjes en ook de acroseries gingen goed. Resultaat een gouden medaille!.
Lieke, Isa en Michelle zijn dit jaar niet in actie gekomen, dus het was voor hun extra spannend. Lieke liet zien dat zij op spong ½ in en 1/1 uit kon turnen. Beloning: goud, wauw! Op vloer was Lieke even wat stapjes kwijt.
Isa liet zien hard aan haar kip te hebben gewerkt. Hij lukte zelfs op de onderste en bovenste ligger, goed hoor! Op vloer liet zij haar nieuwe oefening zien (zonder stapjes te vergeten).
Michelle liet zien een allround turnster te zijn. Op balk liet zij een oefening zonder vallen zien, ook brug, vloer en sprong gingen goed. Leuk dames om jullie vandaag in actie te hebben gezien.
Joanne had wat pech op brug en balk, op vloer en sprong was zij stabiel. Tasha liet zien dat je hard van de balk af kan vallen, ook met een kattensprong… Goed hersteld op de andere onderdelen. Je liet een hele mooie vloeroefening zien.
De afwerking van Lisa’s vloeroefening was erg goed, ook turnde zij een huizen hoge salto achterover. Beloning een medaille! Op balk was zij stabiel, score: bronzen medaille!
Suzanne scoorde 4 medailles, waarvan 3 gouden!  Rammelend met de medailles om haar hals liep zij van en weer op het podium. Nu volgende week nog even doorpakken Suzanne!
Klik hier voor de uitslag: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmGZBOqB-s9VdGhLVG13enU0TERPVDRhNGN6SllHbFE&usp=sharing

Er zijn foto's gemaakt, deze zijn te zien en te bestellen op http://winterswijk.org/fotos-bestellen

0 Comentarios